Hoppa till innehåll

Fråga kring Facebook-grupp

2009 Mar 12

Idag fick jag en inbjudan till en Facebook-grupp med namnet ”RÖTT KORT VATIKANEN!” Jag hajade ingenting så jag gick in och läste vad gruppen handlade om:

”När Vatikanen kritiserar att en våldtagen nioåring genomfört en abort är botten inte nådd – den är ur! Styvfadern, som våldtog flickan, riskerar inte katolska kyrkans bannlysning som flickans mor och abortläkarna. Många kritiserar med rätta den muslimska fundamentalismen. Det är hög tid att den kristna fundamentalismen, som herrklubben Vatikanen står för, möter ökat politiskt motstånd – inte minst i Europaparlamentsvalet!”

Vad?!

Kan man bli med barn redan när man är NIO?!

4 kommentarer leave one →
 1. 2009 Mar 12 12:41

  Vad är fejsbook för nåt?

  Ja, det finns flickor som blir könsmogna mycket tidigt. Men det är så klart att man ska ta till det värsta exemplet man kan hitta när det gäller propaganda. Ungefär som scientologernas taktik med att rabbla upp alla hemskheter som hänt och samtidigt undvika att berätta om de bra sakerna.

  Nå, jag har själv stängt av mina notifieringar från fejsbook. Jag trodde inte det fanns så mycket skräp och elände som man faktiskt skiter ett stort stycke i. Man kan inte brinna och engagera sin för allt.

  • 2009 Mar 12 17:05

   Helt rätt! Jag har inte stängt av notifieringarna uppenbarligen, men jag går sällan med i något… Samtidigt är jag för nyfiken för att inte kolla upp vad det är jag säger nej till. Man kan ju missa något…! 😉

 2. 2009 Mar 12 17:13

  Herregud! Varför finns inte du i min bloggrulle längre? Visst hade jag din länk där förut?

  -Åtgärdat!

  • 2009 Mar 12 17:16

   Tackar ödmjukast! Där vill jag gärna få vara!

   Om du haft mig där förut vet jag inte, men jag gillar att jag får vara där nu. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: