Hoppa till innehåll

Fortsättning

2010 Mar 30

Eftersom mitt senaste inlägg här handlade om böcker kan jag rapportera om att jag inte har läst klart någon av de böcker jag nämnde. 1 av dem har det redan varit tenta på så den behöver jag förhoppningsvis inte läsa klart heller. Men däremot ska jag leta fram 2 andra böcker som jag behöver till min C-uppsats.

Spänningen fortsätter. 😉

Kan också meddela att jag flyttat hem till Byhålan för gott. Det känns helt underbart att få träffa Mannen varje dag och gosa med katten på kvällarna. Vardagslyx har fått en ny innebörd.

Jag har börjat blogga på ett nytt ställe. Den som vill veta adressen dit kan mejla mig på adhdbrain snabel-a gmail punkt com så får ni adressen dit. Det är en semi-anonym blogg. Jag går inte ut med namn och grejer, men mina kompisar vet om att det är jag som skriver. Den handlar inte alls om adhd. Jag behövde någonstans att skriva som inte är relaterat till adhd. Vill jag skriva om adhd eller andra för mig komplicerade saker kommer jag att skriva här. Så ni vet.

Hoppas allt är bra med er andra. Att era liv rullar på i maklig takt och att ni kan njuta av den kommande våren. Ut i solen med Er! 🙂

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: