Hoppa till innehåll

About

Jag är en medelmåtta som alltid drömt om stordåd. Har alltid fått fajtas mot världen och har absolut inte fötts med en silversked i mun, även om en del nog trott det och jag själv gärna velat ge intryck av det.

Nu har jag kommit en bit på vägen i livet och inser att mina stordåd nog inte kommer och att silverskeden inte kommer gratis utan den får jag nog ta och fixa själv genom hårda ansträngningar.

Oftast försöker jag ta livet med en klackspark, men ibland börjar jag fundera och då kan livet plötsligt te sig väldigt allvarligt.

Detta är således en blogg om helt vanliga ting, med en vanlig författare som tänker på vanliga saker men på ett något annorlunda sätt.

3 kommentarer leave one →
 1. 2008 Nov 02 13:28

  Bra skrivet! Har läst flera inlägg på din blogg och jag gillar det du skriver. Jag har också haft stora drömmar, och många lever fortfarande kvar i mig. Likt ett barn kan jag ofta vara, naiv, tillitsfull och orädd. Men så kryper verkligheten på och jag börjar minnas hur det/vi är. Värdet som jag ibland har svårt att känna måste bekräftas, av både mig själv och andra, och jag undrar ibland hur länge det ska få hålla på. Men med åren har jag insett att jag delar min rädsla och min litenhet med alla andra. Vi visar bara valda dela för varandra och upplever allt utifrån vår egen verklighet. Tack för fin läsning! Jag får återkomma!

 2. 2008 Nov 02 14:21

  Tack själv! Du är välkommen tillbaka så klart. Och jag kommer fortsätta läsa din blogg också. Du får mig att se saker på nya sätt, sånt gillar jag! 🙂

 3. 2010 Jan 30 18:11

  Hej!
  Vilken kanonfin sida du har! Då jag är en damptant på 49 år, som bara haft diagnos drygt ett år, så känner jag förstås igen mig i mängder av det du beskriver. Det är skönt att läsa hur andra ADHD:are upplever livet och vardagen. Man lär sig något nytt varje dag! Är det ok om jag länkar sidan till min hemsida? Jag finns på pie.dinstudio.se. Jag länkar inte förrän jag får OK från dej!

  Muntra upp dej med att vi som har ADHD är lite MER än alla andra lagom-människor…! Heja på! KRAM, Pie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: