Hoppa till innehåll

Ett livstecken

2011 Mar 06

Man skulle kunna tro att jag gått och ramlat av pinn. Men absolut inte.

Jag har fått nytt jobb igen. Det jobb jag fick direkt efter utbildningen var tidsbegränsat och tog slut i höstas. Fick sedan vara kvar på någon form av ”projektanställning” till och från fram till och med december. I januari fick jag ett nytt jobb, inom personalbranschen vilket är jag spenderat 3 år att ta en examen i. Jag trivs som fisken i vatten. Förstås.

Jag kan berätta en sak. Jag har berättat för min chef att jag har ADHD. Det uppstod en situation där jag kände att ”det är nu eller aldrig!” Så jag berättade. Och jag dog inte, jag fick inte sparken, personen i fråga ser inte på mig på ett annat sätt. Allt är helt normalt.

Jag har inte gått ut med det till mina kollegor. Det beror främst på att jag, som det ser ut nu, inte kommer att vara kvar där mer än något halvår eller så (jag har en visstidsanställning). Om jag blir kvar längre kanske jag tar ett annat beslut. Men ändå. Grejen att jag har berättat det för någon känns ändå såååå stort! 🙂

6 kommentarer leave one →
 1. 2011 Mar 13 17:06

  Härligt med ett livstecken och grattis till både jobb och att du vågade berätta!!!

 2. 2011 Mar 25 12:23

  Har kikat in här för att se om du skrivit nåt och nu hade du ju det *s*.
  Själv står jag ännu inte på arbetsmarknaden och känner en viss nervositet inför när och hur man ska berätta, innan liksom.
  ”Hej, jag söker jobb hos er men jag har adhd….”
  Nä, så gör man ju inte men ändå, jag undrar ändå hur jag ska göra.
  Kul för dig att ha berättat och att du inte behövde vara orolig för reaktionen 🙂

 3. 2011 Mar 26 12:02

  Vad kul för dig! Själv har jag också fått en anställning på arbetsplatsen jag hade min ”individuell anpassad arbetslivs träning…” Så från dag ett visste chefen att jag hade min diagnos. Jag har varit mycket öppen med det i allmännhet och på jobbet i synnerhet. Det har bara gett positiva reaktioner på den arbetsplatsen jag har. Jag har tom. fått berömm för min öppenhet och att det underlättar för alla där. Och jag får jobba med växter och blommor igen!!! Lycka! Jag blir glad på måndagkvällen när jag tänker…”imorgon ska jag gå till jobbet!”

  Jag tycker du är modig! Alla har inte lika lätt att vara öppen med det som jag… dock så kom jag ju in på den praktikplatsen just för att jag varit låntidssjukskriven efter tre rakt in i väggen spring och diagnostisering… =) Jag hejar på dig!
  Kram

 4. 2011 Apr 11 14:52

  Besök gärna denna nya sajt som på ett enkelt och lättförklarat sätt ger sanningen bakom våra moderna sjukdomar och är många till gagn.

  http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html

  • 2011 Maj 16 17:04

   Jag håller inte med om att adhd skulle vara ett resultat av dålig kosthållning. Tänk om världen vore så enkel, vad skönt det skulle va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: