Hoppa till innehåll

Gnälldax

2009 Okt 20
tags: ,

Om jag över huvud taget ska få sova något i natt så måste jag få gnälla av mig lite. Eller mycket och med många svordomar för att det känns bättre så. Sure, klockan är mycket och jag borde sovit för längesen, men nu är det som det är…

Jag bor inneboende. De är vettiga människor, de jag bor med. Hyran för rummet är antagligen lite för lågt, för de är så himla snälla. MEN!!! Skitungar! Lortgrisar! Fan, töm era sopor och diska er disk!!! Disken brukar jag ta på mig just för att jag känner lite tacksamhetsskuld mot dem, jag bor som sagt billigt. Disken är vanligtvis inget problem, eftersom jag själv är med och fixar disken. Men idag var det annorlunda. Idag var det disk jag inte alls varit med och fixat. Sopberget under diskbänken hade jag inte heller hjälpt till med, eller allt jävla äckliga mjölkpaket som stod på bänken i väntan på sopsortering. Inget av detta var mitt, för jag har varit borta i en hel drös med dagar. Ändå stod jag där och diskade och rensade sopor halva dagen. Soporna för att jag inte står ut att plugga i ett rum som stinker sopor och rutten mjölk coh disken för att jag behövde komma åt själva vattenkranen för att kunna brygga kaffe till min stackars hjärna.
Tror ni jag fick ett tack ens en gång?

Sen diskade jag en gång till för att verkligen markera att HALLÅ! Jag diskar efter mig till skillnad från några andra jag känner!! De sa inte tack då heller, men den gången förväntade jag mig det inte heller.

Sen har vi den ruttna skolan jag går i. Den suger. Som vanligt kanske ni tänker nu, men det är mer än vanligt nu. Jag är less, less, less! Framför allt är jag less på att sitta fast här när hela mitt liv pågår i en annan del av Sverige. Det suger och jag surar för det. Japp. Surar järnet till och med! Har en tenta nästa vecka som jag just nu inte har en aning om hur och när jag ska hinna plugga till. Den problematiken orkar jag inte ens ta till mig idag. Där känner jag bara att äsch, det får gå som det går!

Slutligen har vi hela den här skiten med sjuk MrP. Vi anhöriga har fått avslag på ansökan om personlig assistent – tack så jävla mycket.  Anledningen som jag kan se det är att han faktiskt ibland klarar att ta på sig kläderna utan att ramla – ibland! Sen kan han visst duscha själv och det får man inte heller kunna. Det här med att kunna duscha är en spännande gränsdragning som kommunen gör. Japp, han kan gå in i duschen och stå under strålen, men kan han tvätta sig ordentligt utan att ramla – not so much. Vad sjutton, alla kan väl ta sig in under en duschstråle eller? Jo, han är ju inte förlamad så han kan hålla i dushcmunstycket också. Wow!! Att han sen inte kan borsta tänderna själv, raka sig, klippa naglarna eller så – det spelar ingen roll.  Sen kan han faktiskt sätta igång micron och äta micrad mat så därför behöver han inte hjälp med matsituationen heller. Helvete, helvete, helvete är allt jag har att säga om den saken.

Jag tänkte dra en harang om en person i min närhet som knaprar tabletter tillsammans med alkohol också. Men han är fan frisk och vuxen och får se till att rädda sitt eget skinn. Jag har inte tid!!!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: