Hoppa till innehåll

Vad?

2009 Aug 04
tags:

Jag vet att det här är en gammal artikel men när jag läste den här artikeln blev jag ärligt talat chockad! Det är inte mycket som chockerar mig längre, men detta är ju helt absurt – hur skruvad måste man inte vara för att åsamka andra så här mycket skada? Sen blir det inte bättre av att mannen försöker komma undan med kommentar liknande ”Jag har ADHD, jag kan inte behärska mig”. Vad sjutton, det finns massor av människor med ADHD och de beter sig inte på det här viset. Jäkla miffo!

Det perfekta straffet vore att någon större och starkare än honom gjorde mot honom vad han gjorde mot sin flickvän… Allt annat är för milt!

AB

3 kommentarer leave one →
  1. 2009 Aug 04 14:26

    Det är ta mig fan aldrig ok att ursäkta sig med att ha vare sig ADHD eller någon annan sjukdom heller. Visst kan det vara en förklaring till att man inte lärt sig och har svårt att leva i många situationer men att skada någon på det sättet finns inga ursäkter att ta till.
    Jävla miffo och jag hoppas han fick ett låååångt straff.

  2. 2009 Aug 14 2:01

    Fy fan… tur att hon lever stackars flicka!!!
    Nog för att man kan bli arg o det svartnar… det kan brinna i huvudet o man kan bli aggressiv… men det där är inte ADHD… det där är fem år tortyr!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: