Hoppa till innehåll

Aha-upplevelse

2010 Jan 20

Jag är som sagt i Studentstaden och när jag är här bor jag inneboende hos folk.

Sen jag kom upp hit för ett par veckor sen konstaterade jag att det låg en rakhyvel på handfatet. Ja, det är väl rimligt, det bor en man här. Han använder väl den och orkar inte lägga in den. Vem är jag att säga nåt om det, jag bor här nästan gratis…

Sen konstaterade jag också att det fanns en flaska med handsprit på handfatet, vilket inte heller är konstigt då de flesta jag bor med jobbar med någon typ av vård.

För några dagar sen slog det mig att det inte var en herr-rakhyvel, utan en kvinnas. Och den är inte min. Och den kvinna som bor här har inte varit  här på flera veckor, kanske månader till och med. Varje gång jag har varit på toa sen den insikten kom har jag tänkt att ”någon” borde ha tagit bort den där rakhyveln innan hon for. Men åter igen. Vem är jag att säga nåt om det. Jag bor här nästan gratis…

Idag kopplade jag ihop allt! Rakhyvel och handsprit används för att raka bikinilinjen. (Handspriten används för att inte få blemmor efteråt, för er som inte visste det). Rakar bikinilinjen gör man antingen för att man ska bada eller för att man ska ha sex.

Och det är inte sommar.

Tack för den aha-upplevelsen. Eller nåt…

2 kommentarer leave one →
  1. truthandfiction permalink
    2010 Jan 30 9:30

    Jag är så fåfäng så jag gör det ändå…Tack för peppen under min ”gula period”- det behövdes verkligen! Är lite på banan igen som tur är, och kan avnjuta din blogg igen!

    • 2010 Jan 30 23:52

      Skönt att höra att du mår bättre igen! Välkommen hit så ofta du vill. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: