Hoppa till innehåll

Mini-depp

2010 Jan 17
tags: ,

BLä!

Ingen bra dag idag alls. Såna här dagar dyker alltid upp som ett brev på posten när jag har haft mycket och sen får möjlighet att slappna av. Jag vet det egentligen men hinner glömma bort det från gång till gång. Som jag ser det tar jag hellre ett par av dessa mini-depp-dagar då och då än att riskera att få en jättedepp sen, vilket nog är vad som händer om jag bara skulle fortsätta köra på. Men yikes, de här minivarianterna är inte roliga de heller.

Jag är för tillfället i Studentstaden. Just nu känns det inte alls som att det är för tillfället. Det känns som för evigt, att jag aldrig mer ska få komma hem. Jag vill så gärna åka hem!!! Vill hem till Mannen, till kissemissen, till mina vänner och min familj. Som det ser ut nu kommer jag inte att komma hem på typ flera veckor. Det här var vad vi var inställda på när vi flyttade till Byhålan innan jag var klar med skolan. Men nu när det händer känns det inte alls roligt.

Studierna är jag så himla less på så det finns inte. Vill egentligen inte alls läsa C-kurs nu. Jag vill jobba, göra annat, få rutiner och ordning och reda. Men nej, det ska vara total kaos i en termin till. Jag hatar kaos!

När jag ser mig i spegeln blir jag bara ännu mer less. Jag är trött på min person, på mitt liv, på mitt sätt att vara, tänka och reagera. Helst av allt skulle jag vilja köpa en rom-flaska och hälla i mig den i shotform och sen somna gott. Men så är jag duktig flicka så sånt gör inte jag. Jag biter snällt i det sura äpplet och tiger och lider. Japp, det funkar. Men kul är det verkligen inte.

Helvetes jävla skitdag är allt jag har att säga!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: