Hoppa till innehåll

Minnesluckor

2010 Jan 11

Minnesluckor är inget bra fenomen, det kan nog alla hålla med om. Normala människor får dem när de druckit för mycket alkohol.  Det är inte heller ett bra fenomen. Fördelen för dessa människor är att om de helt enkelt slutar dricka sprit som små grisar så slipper de problemet med minnesluckor. Lucky them!

Själv får jag minnesluckor vare sig jag är nykter eller inte. Uppenbarligen.

Häromdagen ringde jag MrsM och pratade en lång stund. Efter några timmar träffades vi och hon drog paralleller till vårt samtal tidigare under dagen. Ett samtal som jag för mitt liv inte kunde komma ihåg. Av alla de grejer vi skulle ha pratat om under det telefonsamtalet kunde jag efter mycket möda och besvär komma ihåg ett samtalsämne. Men fortfarande mindes jag inte resten – som den lilla detaljen att det faktiskt varit jag som ringt upp henne för att fråga om en massa saker. Mycket skrämmande!

Fördelen med denna upptäckt (inget ont som inte för nåt gott med sig) är att jag inte behöver oroa mig lika mycket för att jag ”antagligen dricker för mycket eftersom jag alltid får minnesluckor”. Min förmåga att skapa minnesluckor verkar inte alls ha med alkohol att göra. Good for me!! (Eller?)

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: