Hoppa till innehåll

Tenta imorgon

2009 Dec 01
tags: ,

och jag är inte förberedd alls och jag mår inte ett dugg dåligt över det. Det är nog första gången det händer.

Mitt inre är lugn som en filbunke för jag vet att jag kommer klara omtentan som bara ligger 10 dagar bort. Jag känner att bitarna börjar falla på plats, jag behöver bara öva lite mer. Alltså går jag dit imorgon och övar. Jag går inte dit för att klara den, utan för att se hur upplägget på tentan ser ut så att jag bättre kan förbereda mig till nästa gång. Det här är inte första gången det här händer. MEN – det är första gången jag inte bannar mig själv för att jag inte har läst.

Jag har gjort annat. Jag har sysslat med vettigare saker, sånt som ger livet värde och mening.

Under tiden jag var hemma i byhålan har jag fått perspektiv. Skola är bara skola. Studier ger mig ångest för att jag låter det ske. Vad är det värsta som kan hända om jag inte klarar studierna? Att jag inte får jobb? Eller att jag ”bara” kan få lågstatusjobb?

För tillfället skrämmer det inte mig. För tillfället skulle det snarare kännas otroligt lyxigt att få gå till ett lågstatusjobb och göra det jag gör bäst – nämligen att jobba. Jag suger på studier!

Det viktigaste i livet finns kvar även om studierna inte går enligt planerna. Det är DET som är det väsentliga. CSN och Studera.nu kan gå och ta sig. Ni kommer inte åt min själ längre…!

Mowhahahahaha!

4 kommentarer leave one →
 1. 2009 Dec 02 18:56

  🙂

 2. 2009 Dec 03 14:18

  om man tycker livet suger så är det ett friskhetstecken. det tyder på att man börjat genomskåda vårt slavsamhälle. de som trivs i skolans indoktrinering och att slava 9-17 är det synd om, för de kommer aldrig vakna upp och inse att de blivit lurade av samhället sedan den dagen de föddes. adhd, aspergers, dyslexi mm är ofta symptom på att man är mer andligt utvecklad än vanliga svenssons. har du inte hört nåt om 2012? domedags-historierna och katastroferna ska man inte lyssna på, lyssna istället på de som menar att 2012 kommer innebära ett spirituellt skifte i medvetandet på något sätt. du kan ju söka på 2012 på youtube. en person vid namn David Icke vet mkt om hur vårt slavsamhälle är upplagt så jag kan rekommendera honom…men tro inte på exakt allt han säger…ingen guru vet ju den exakta sanningen…men avfärda inte allt han säger bara för att han pratar mkt om typ aliens osv. du kan skita i aliens och ufon och deras eventuella existens. fokusera bara på det som känns rätt för dig…men vad vet jag – kanske är du intresserad av ufon, jag är det inte iallafall. finns en svensk sida på http://www.vaken.se där de har mkt länkar och artiklar om sanningen som mainstream-media försöker dölja för oss. de har även ett forum. välkommen till konspirationsteoriernas underbara värld. jag brukar själv besöka vaken.se dagligen. det tar dock ett tag innan man fattar att de har rätt… lita aldrig på vanlig media typ expressen och dagens nyheter…för de jobbar mest på att dölja sanningen för oss. sök dig till alternativa källor istället.
  vi är ett medvetande/ande som finns för evigt. just nu upplever vi hur det är att leva som människa… men människoformen är inte vad vi egentligen är…den är bara ett tillfälligt redskap. det har just kommit ut en bok av david icke i pocketform översatt till svenska. finns bland annat på adlibris. finns även mkt med honom på youtube,

 3. 2009 Dec 03 14:22

  ojdå, såg i din bloggroll nu att du redan är intresserad av konspirationer?
  där ser man.
  finns väl ingen tid för att må dåligt om man vet vad som pågår? =P
  man kan inte ta allvarligt på den här skämt-världen.

  • 2009 Dec 03 15:22

   Hej Läsare & välkommen!
   Jag håller med dig i mycket av det du skriver. Konspirationsteorier tycker jag är spännande, gillar när världen kan te sig lite mer mystisk, och Aftonbladet läser jag ungefär på samma sätt som jag läser en skvallerblaska. Det är underhållning, inte några sanna nyheter. Jag tror kanske inte att de alltid medvetet försöker mörka sanningen, jag tror kanske snarare att det är så att de inte är så intresserad av den – de är intresserade av att sälja sin tidning i så många exemplar som möjligt.

   David Icke har jag lyssnat på och gjort precis som du bad mig att inte göra. Jag tyckte han var för mycket ute i det blå för min smak så jag kunde inte riktigt ta till mig det han sa. Är inte mycket för aliens, men jag gillar självklart teorin om att vi med adhd, aspergers, dyslexi mm är mer andliga än andra. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: