Hoppa till innehåll

Livet suger

2009 Nov 25
tags: ,

Idag suger livet mer än lovligt mycket.

Jag har en väldans tajt deadline i skolan som skulle kunna gå att lösa om det inte vore för att min sjuka MrP har en förmåga att behöva mig vid sämsta tänkbara tidpunkt – alltid!

Nu gäller det lägenhetsvisning på en lägenhet som låter väldigt bra förutom att den kan anses ligga i ”fel område” och att inflyttningsdatumet ligger helt fel. Men det är ett handikappanpassat boende med hiss, precis som MrP vill ha det. Gode mannen vill få det överstökat, MrsM vill att MrP ska få den”perfekta lägenheten” (som självklart inte finns) och jag vill inte behöva ta i det här alls…!

Hittills har dagen, då jag borde ha sysslat med skolgrejer för att hinna, mest gått åt till den här lägenhetsgrejen, kolla upp MrP:s färdtjänst, hemtjänst, etc. Ja, och så gråt förstås.

Jag känner mig så himla ensam i det här. Det är inte bara en känsla heller för den delen. MrsM, som alltid varit drivande i den här MrP-problematiken, börjar dra sig bort – med all rätt – hon och MrP är inte gifta och hon ska inte behöva ta i det här. Kosmos jobbar utomlands och kommer inte hem förrän till sommaren. Kvar är jag. Bara jag. Lilla ruttna jag som inte alls vill ta i det här.

Att skjuta sig verkar helt plötsligt rätt lockande, inte bara på grund av idag, utan på grund av allt som samlas på hög som jag själv inte klarar att ta tag i. Eller sömntabletter… Eller fly till västindien utan att meddela någon vart man tog vägen. Kan man fly från sig själv och sitt eget liv?

2 kommentarer leave one →
  1. genrep permalink
    2009 Nov 25 18:19

    Förstår dig så innerligt väl. Detta med föräldrar som inte fungerar kan vara väldigt pressande och tröttande. Speciellt som man själv inte funkar i alla lägen och stresströskeln (och gnälltoleransen) är låg. Ta hand om dig!

  2. 2010 Feb 27 18:56

    Tack snälla! Förlåt att jag inte svarat på kommentarer på länge, eller åtminstoner bara gjort det sporadiskt. Det har varit så himla mycket och nu längtar jag bara till sommaren när skolan är över och mitt liv kan bli lite mer normalt och strukturerat. Visst, många av mina problem är kvar, men allt kommer att bli enklare när jag får lite rutiner och ordning och reda. Hoppas jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: