Hoppa till innehåll

Besvärlig medpassagerare

2009 Nov 06
tags:

Idag har jag haft en medpassagerare som har snott massor av energi. Denna medpassagerare gör mig snurrig, förvirrad, ofokuserad och okoncentrerad. Den får mig att syssla med allt annat än det jag ska – helst samtidigt med det jag ska så att jag blir än mer förvirrad och ofokuserad än jag var från början.

Detta gör mig sedan stressad över allt jag inte får gjort av det jag borde och arg för att jag inte valde bort att göra det där som inte behövdes. Sen skäms jag för att jag måste fråga alla andra vad läraren sagt när jag borde ha lyssnat men istället höll på med det där andra som jag inte behövde hålla på med egentligen.

När jag frågar andra tror jag att de ska tro att jag är slö i huvudet, att jag är trög som inte fattar, när jag i själva verket bara inte lyssnar. För att jag gör annat. Och alltså inte alls är slö i huvudet utan faktiskt ganska snabb eftersom jag hinner med så mycket på så kort tid. För jag hinner rätt mycket på kort tid. Men inte det jag borde eller det jag ska, och inte hann jag lyssna heller… Men mycket blev gjort. Det är jag säker på. Jag vet bara inte riktigt vad, så här  i efterhand.

Så här har min dag sett ut idag.

Min adhd har gått bredvid mig och dragit i mig hela dagen. De flesta dagar kan jag kontrollera min medpassagerare. Men inte idag. Idag har jag mens (jaja, kanske äckligt ord för vissa, förlåt för det då) och då blir jag alltid jättetrött.

Då tar adhd:n över mitt liv. Då klarar jag inte att hålla min medpassagerare i schack.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: