Hoppa till innehåll

Borttappade läsare

2009 Okt 01
tags:

Mmm, statistiken visar klart och tydligt att jag har tappat läsare.

Jag är inte förvånad.

Jag har aldrig haft jättemånga läsare, men har ändå uppskattat de läsare som återkommit hit. Anledningen till att jag inte är förvånad över förfallet är att min själ och mitt hjärta inte är med i bloggskrivandet längre. Någon bra förklaring till varför har jag inte. Inte mer än att jag har adhd och därför TRÖTTNAR fort.

Sen tillkommer väl MrP-problematiken, den tar mycket energi, så mycket att jag inte ens orkar skriva om det, vilket är en ny variant. Förr har jag alltid orkat skriva om jobbiga saker. Förr i den gamla hederliga dagboken och på sistone i bloggen. Men nu, nä, vill inte ge det en enda minut till av min energi…

Jag är själv dålig på att läsa andras bloggar nu för tiden. Det har jag inte heller någon förklaring till. Jag är egentligen intresserad och bryr mig väldigt mycket om hur det går för er andra, men jag ORKAR inte läsa inslägg. Jag läser rubriker. Också en adhd-grej gissar jag. Man försöker göra det man borde snabbt men ändå ha gjort det… Om ni förstår. Men själ och hjärta missar jag även där.

Det brukar inte vara ett gott tecken när jag har satt mig själv på ”autopilot”. Det brukar snarare vara ett tecken på ”lugnet före stormen”. Vi får väl se vart det leder den här gången.

4 kommentarer leave one →
 1. Lotta permalink
  2009 Okt 01 18:36

  Annorluna. Herre gud vilket vackert ord! 🙂

 2. 2009 Okt 04 12:39

  Jag kikar allt in här då och då. När jag får en pling om att du skrivit något! Men jag har också ADHD och glömmer in emellan också. 😮

  Ha det gott

  • 2009 Okt 04 20:56

   Judith:
   Jag kikar in hos dig med då och då, men kommenterar sällan för tillfället. Jag håller tummarna för dig i alla fall och hoppas att allt ska ordna sig med medicinerna så de funkar för dig! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: