Hoppa till innehåll

Frustrerad

2009 Sep 07
tags: ,

Datorer gör mig galen.

Idag har jag spenderat flera timmar med att först avinstallera office 2007 (jag hade bara en prov-variant som följde med datorn som nu var slut) och  sen installera ett äkta gammalt office 2003. Jag upptäckte med fasa att jag inte längre kunde läsa vissa dokument som jag fått från skolan. Jag började frenetiskt köra uppdateringar och tillägg till 2003, men det gick ändå inte. Jag avinstallerade då även office 2003. Jag försökte sen öppna dokumenten med google docs, men det funkade inte heller.

RÖV! Jag behöver verkligen kunna läsa de där dokumenten för att klara att köra kursen på distans. CP-dator att börja strula nu… Jag funderade på allvar att bli olaglig och ladda ner en oäkta variant via nån härlig torrentsida men så kom jag att tänka på det bästa programmet av alla – OPEN OFFICE! Det programmet räddade mig just när jag var i det där läget då jag bara ville slänga dator-helvetet i väggen…!

Nu kan jag läsa alla mina dokument igen. Synd bara att det skulle ta en hel kväll att lösa det… SUCK! 😦

2 kommentarer leave one →
 1. 2009 Sep 08 13:10

  Datorer…. hörde en gång på just ett dator program att den vanligaste orsaken till raseri utbrott och att den ”kära” datorn faktiskt på riktigt for ut genom fönstret var just att datorn ”bråkade” med oss!!!

  Som att köra bil Göteborg-Stockholm och i Mariestad börjar den sega till sig och helt plötsligt bara stannar. Helt plötsligt utan förvarning. Swosch.. så är bilen och du åter i Göteborg för du måste starta om helvetet. Och så kommer du till Södertälje nästa gång men så….swosch….åter i Göteborg igen för bilen ville inte ända fram utan bara la av eller vill inte installera nödvändig information för att kunna ta sig fram den sista biten till Stockholm…….swosch….

  AAARRRGGGGGHHHHHH……….

  • 2009 Sep 08 18:31

   Exakt! Åh jag håller på ännu! Trodde att jag löste alla problem igår, men nej, jag har fortfarande problem – med den NYA datorn! Lyckas inte avinstallera office 2003 på den, vilket gör att jag inte heller kan ominstallera programmet. Helt CP! AAARRRGGGGGGGG!!!!! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: