Hoppa till innehåll

Adhd på besök

2009 Jun 30
tags:

Idag blev jag påmind om de där 4 bokstäverna igen.

Jag hade tvättid och tvättade som en gris hela dagen. Jag kom på nån gång vid 13-tiden att jag skulle boka nästa tvättid också för den var ledig. På så sätt behövde jag inte stressa med det sista! Briljant idé tänkte jag och bokade den! Genast började jag slappa och göra allt i slowmotion – jag fick ju så mycket tiiiid!!!

Kl 15.15 dyker det upp en snubbe och börjar lassa in en massa tvätt i MINA tvättmaskiner. What the f***?! tänkte jag och ville börja skälla lite på honom. Men i och med hans självklara uttryck så anade jag att det nog var jag som var lite fel ute så jag gick ut till bokningstavlan och insåg att jag var där på FEL DAG! Jag fick alltså snällt packa ihop mitt pick och pack och smita ut ur tvättstugan med ”svansen mellan benen”. Tur att jag inte började skälla på den stackars snubben!!

Båda tiderna jag bokat var på gårdagens datum, inte idag. Att jag inte blev ”utkastad” första tiden var bara ren bonnaröta!

Jösses vad man inte är med ibland! 😯

3 kommentarer leave one →
 1. 2009 Jul 01 6:46

  Ooops

  Jag har också gjort liknande. Aldrig hunnit sätta igång maskinerna dock men varit så på det klara att det varit min tvättdag och samlat ihop allt och lastat famnen full för att där upptäcka det redan är upptaget.
  WTF tänker jag också och blir sur men vid en koll så…..jepp, jag har tagit fel på datum!
  Det har hänt inte bara en gång! 😉

  • 2009 Jul 01 11:07

   Hahaha! Det känns alltid lika gott att höra att man inte är ensam om sin virrpann-ighet! Det är såna dagar man också är glad att det finns ett namn för det, att man inte BARA är tankspridd… 😀

 2. 2009 Jul 09 7:40

  skrattar gott och igenkännande. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: