Hoppa till innehåll

Avlämnad i fel stad

2009 Maj 03
tags: ,

Det är den känslan jag sitter med nu.

Min familj, mina möbler, min katt och MITT HEM är massor av mil bort och jag är likt förbannat kvar där jag varit alldeles för länge. Det är fortfarande några dagar kvar tills jag får komma hem. Jag bor hos kompisar i en bäddsoffa för tillfället. Roligare har jag definitivt haft det.

Mitt hem är min borg, det är där jag hämtar styrka, mod och kraft. Nu har jag inte möjlighet till det, det ska bli spännande att se hur det här går! När jag var yngre var det skit samma. Då var hemma där min ständigt färdigpackade väska stod. Mina kläder och min tandborste var allt jag behövde. Och en walkman (ni minns en sån där konstig sak som spelade musik från kasettband). Den var viktig, så jag kunde stänga ute omvärlden när det krävdes. ..

Jaja, det var då, nu är nu. Jag kommer tack och lov att vara upptagen med skola nästan hela veckan så förhoppningsvis går tiden fort…! 😯

2 kommentarer leave one →
  1. 2009 Maj 03 19:43

    Det verkar som om många är på väg att flytta nu. Bryta upp och starta om eller börja nytt.
    Jag är mitt i det och lever i ett kaos, en kompis håller också på att bryta upp och ska snart flytta. Det kanske är smittsamt?

    • 2009 Maj 04 16:41

      Det är väl den tiden på året. Våren kommer och livsandarna med den! Man vill göra något nytt! 😀 Jag bryter inte direkt upp, känns inte jobbigt eller påfrestande alls, ska bara byta stad tillsammans med mannen. I och för sig kan det väl ses som att jag bryter med stan jag bott i, men samtidigt ska jag plugga här till och från i ett år till. Det känns spännande och kul (jag som sagt att jag slutat flytta runt….)!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: