Hoppa till innehåll

Det är nu man borde sova

2009 Apr 29
tags: ,

Jag har en omtenta imorgon som jag vet kommer vara tuff för den är i det ämne jag hatar allra mest – Statistik och Metod. Min plan var att gå och lägga mig tidigt så att jag orkar ta mig upp imorgon. Nu har jag legat och vridit mig i sängen sen kl 11 och har helt givit upp på  att få någon sömn överhuvudtaget. Ångest över tenta och ångest över det som ska fixas innan flytten håller mig klarvaken trots tabletter, avslappningsövningar, öppnat fönster och försök att bara tänka ”happy thoughts”.

Att jag inte skulle klara tentan var en möjlighet förut, nu känns det snarare som ett faktum och jag funderar skarpt på att inte gå dit överhuvudtaget. Vad är meningen med att pressa sig upp tidigt i morgon när allt ändå kommer gå åt skogen. Bättre att sova ut och åtminstone klara av flyttbestyren…. Eller?

Åt helvete med sömnproblem är allt jag har att säga! 😦

2 kommentarer leave one →
 1. 2009 Apr 29 5:07

  Skit vad jobbigt.
  Önskar dig lycka till ändå om du gör din tenta.

  • 2009 Apr 29 11:31

   Tack Judith! Det behövde jag verkligen!

   Jag fick faktiskt och gjorde ett försök, det gick väl sådär. Kan har klarat den men det kan också ha skitit sig… Om några veckor får jag svar! Jag insåg på morgonkvisten att jag inte hade något att förlora på att gå dit och försöka… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: