Hoppa till innehåll

Seg i kolan

2009 Apr 19

Jag har egentligen haft hur mycket tid som helst till att skriva i bloggen idag, men inspirationen har lyst med sin frånvaro. Jag vet inte hur många gånger jag loggat in för att skriva något, för att sen inse att jag inte har en enda mening att säga, inte en enda åsikt att delge. Tomt!

Jag skyller på trötthet och kanske aningens bakis-känsla. Det var partykväll igår med en av mina bästa vänner som jag dessvärre kommer att lämna här uppe när flyttlasset går mot Byhålan om ett par veckor. Vi har gått igenom så mycket tillsammans hon och jag. Det känns helmysko att inte kunna ta en fika på stan med henne lite nu och då för att snacka om livets goda och mindre goda aspekter.

Jag vet att man inte kan få allt här i livet. Jag VET, men jag tycker inte om det. Bor jag här saknar jag människorna i Byhålan och när jag bor i Byhålan saknar jag vännerna som är här! Aldrig får man vara riktigt nöjd!

2 kommentarer leave one →
 1. 2009 Apr 20 13:57

  Ja, det där med vänskap kan vara ett dilemma. Jag är ju funtad så, att jag helst umgås med mina vänner via telefonen, blir så oerhört trött av att umgås. Det kanske beror på att alla mina vänner har adhd som jag, och vi är som surrhumlor hela bunten, går an som generaler och vill ha uppmärksamhet och ordet 😉

  Men trots allt så har jag börjat lära mig att hushålla med mina krafter och jag börjar förstå att det är när jag är pigg som jag ska vila, och inte stå på som en galning.

  Jag avundas dig inte att du ska flytta, det är så jobbigt och tar så mkt kraft. Jag saknar ofta min syster som bor långt ifrån mig, vi har fått så fin kontakt på gammla dagar och jag vill vara mer med henne, så jag förstår precis vad du går igenom.

  Jag har varit trött så länge och bloggat så lite, och jag blir så imponerad av er som skriver nästan varje dag, och bra grejer dessutom, sånt en kan ta till sig.

  Ha en bra dag

  • 2009 Apr 20 15:39

   Tristess:
   Jag umgås med mina vänner via sms och Facebook 😀 Det är ett lagom intimt sätt för diverse kompisar. Sen har vi de där vännerna man verkligen vill ha nära. De är ganska få mitt fall, men de finns och de är dessvärre utspridda över hela jordklotet för tillfället. Så det blir mycket Facebook- och Skype-användning. Det där att vila när man är pigg låter som en bra idé, men så svår att genomföra. Det är ju då jag vill ta igen för allt det där jag skjutit upp så länge… Usch vad det kan vara svårt att få ordning på tillvaron…. :-S Hoppas du känner dig piggare snart så du får njuta av den fina våren. Jag hörde av svärmor att det dessutom lovats en fin sommar. Kanske är det just det vi behöver – SOL! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: