Hoppa till innehåll

Titel-fundering

2009 Apr 08
tags:

Jag har ändrat titeln på bloggen. Det är en skitsak egentligen. Men samtidigt en stor sak. Det går lite i vågor vilken titel jag tycker passar bäst. Jag vill ju inte gärna kännas vid adhd:n i vanliga fall så då har det känts jobbigt med en bloggtitel som SKRIKER ut just det där jobbiga. Däremot har jag inga som helst problem att acceptera att jag är Annorlunda. Det är ju den röda tråden i mitt liv – att jag inte fungerar eller reagerar som de flesta andra.

På senare tid har jag känt mig mycket mer adhd:ig än på länge så beslutet att byta namn kändes helt rätt. I en timme ungefär. Sen började jag analysera. Drygt.

Med detta inlägg vill jag mest förbereda er som läser bloggen att titeln nog snart ändras igen. Men som jag skrev tidigare: jag har adhd – detta velande är att förvänta från någon som mig. Eller?

3 kommentarer leave one →
 1. 2009 Apr 08 20:23

  ”… detta velande är att förvänta från någon som mig. Eller?”

  – Ja! Jag tycker jag känner igen mig.

 2. 2009 Apr 11 15:55

  Hej kära du! Nu är det är ett tag sedan. Jag har flyttat och nu tar jag igen mig ordentligt… Är helt dj…. slut. Jag velar också, hela hela tiden. Jag har en sådan förbannade beslutsångest så jag är arg på mig själv.

  Jag är faktiskt förvånad att jag inte raderat bloggen, när jag ändå inte har bloggat på så länge. Men det är jag glad att jag inte gjort. Undra vad jag ska döpa om bloggen till då? Snurrhjärna kanske eller pingpong, eller hiss mellan himmel och helvete… eller nåt sånt.

  Nu ska jag läsa ikapp lite.

  Kram och på återseende

  Tristess

  • 2009 Apr 11 16:08

   Hej Tristess och välkommen tillbaka! Du är efterlängtad! Hoppas allt är hyfsat ok i alla fall. Flyttar är alltid jobbiga, ska själv vara med om en inom en snar framtid. Hoppas vi hörs och ses snart igen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: