Hoppa till innehåll

Kan lingon ha adhd?

2009 Apr 07
tags:

(Äckel-varning, ni som inte vill läsa om kvinnotjafs ska sluta nu!)

Förut har jag ju beskrivit hur länge jag får vänta på att lingon ska dyka upp. Då var det ett slags rekord med 9 veckor men det har faktiskt hänt igen efter det. Vanligtvis ligger jag på en väntetid runt 6-7 veckor, men 5 och upp till 9 händer också. Tills nu. Nu har jag fått ett nytt tidighetsrekord – 3 veckor!!

Det kan i och för sig vara en slags betingad reflex – att mensen (ok, till slut vågade jag skriva ordet!)  startar strax efter att jag gjort ett grav.test. Jag gjorde ett sånt nyligen (negativt) just för att de senaste två gångerna har varit helt ostrukturerade . Den ena gången blödde jag knappt (fick vänta 7 veckor den gången) och gången efter det hade jag ingen mensvärk och fick vänta i 9 veckor. Den här gången verkar allt funka. Både blodet och värken är på plats, men tidpunkten är helt fucked up  och medan jag ändå nojjar om detta äckliga ämne undrar jag om inte färgen är lite väl ljusröd…?

Jag var hos en gynekolog för inte allt för länge sen och han sa att allt såg bra ut, inga fel någonstans. De tog \”miljoner\” blodprov och kollade i alla skrymseln och vrår (jag skriver DE för han ropade in en läkare till, tack-så-mycket). Allt ser bra ut. Jo, tjena!

3 kommentarer leave one →
 1. 2009 Apr 08 6:31

  Oh my God så skönt det är att slippa lingonveckorna!
  Som aldrig ens tog slut för mig…..alltid…hemskt jobbigt.
  Nu! Inget alls. Behöver inte ens tänka på det. Kan ha kul i sänghalmen precis när som utan risk! Nu är ju det mer deprimerande i saken den att jag ingen har att tumla runt där med förstås. =/

  Skönt allt är ok i alla fall. Det där inga påverkas ju lätt av vårt psyke så det är väl hjärnspökena som spökar! =)

 2. 2009 Apr 08 10:59

  När jag såg kan lingon ha adhd, fick jag ju bara lov att läsa. Jag tänkte att va ha de kommit fram med för nya rön nu då. Men så handlade det om lingon veckan, vilket också är lite interresant, vi killar borde lära oss lite mer om den, vi är j-t dåliga på det. Tack för din kommentar, kul att du hittat en ny blogg att läsa. Jag gillar din överskrift adhdbrain.Du skulle ha haft ac/dc blixt emellan d och h..Rickard blaite

  • 2009 Apr 08 17:01

   Hehe! Jo, det var väl en lite mysko titel, men den förde något gott med sig: Jag fick ju en ny läsare! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: