Hoppa till innehåll

Bortbyting?

2009 Feb 23

Jag känner mig så otroligt långt ifrån resten av min familj.

Det enda som vi har gemensamt är att vi alla gillar att dricka öl på en uteservering när det är varmt. Annars är alla i min familj helt olika individer som vill helt olika saker och som strävar efter helt olika saker.

Vi har inte tålamod med varandras olikheter och vi pratar inte med varandra utan förbi varanda, om våra egna saker – så klart!

Det sägs att äpplet inte faller långt från trädet, men i vår familj har alla hamnat på var sin sida av trädgården….!

3 kommentarer leave one →
 1. 2009 Feb 23 20:33

  Tråkigt 😦
  I vår familj är vi lika och olika liksom, men jävligt accepterande. men jag har förstått att det är en dygd att vara så i familjen, en dygd inte alla arbetar fram…

  • 2009 Feb 24 14:43

   Fru Å: Det låter som om du har en bra familj. Det har väl jag också på sätt och vis. Vi hjälper alltid varandra när det krisar, det med i vardagen som vi inte funkar riktigt som jag skulle önska. Alla har så fullt upp med sig och sitt och ändrar inte planer i vanliga fall.

   Det känns ibland som att om inte jag vore flexibel skulle jag aldrig se min familj. Så fort någon vill något släpper jag mig och mitt och dyker upp, men jag får inte riktigt samma tillbaka från de andra. Det stör mig ibland. Kan bli så less på de roller vi tilldelas men inte själva väljer om du förstår vad jag menar…

 2. 2009 Feb 24 14:37

  Ganska mycket så är det nog i min familj med. Alltså den jag växt upp i för det är den enda jag har.

  SÅ på så sätt så hoppas jag på diagnosen ADHD (även om jag egentligen redan vet själv) för då finns en förklaring. I alla fall varför jag är en sådan Alien.

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: