Hoppa till innehåll

Festande grannar

2009 Feb 21

Jag har uppenbarligen fått grannar som festar bra… och länge… och högljutt!

Jag bor i ett bostadsområde där vi är många studenter som bor för att det är billigt här. Förut har jag kunna skryta om en lugn och skön trappuppgång där alla respekterar varandras sovtider. Om någon hade fest förr kom det upp en lapp om det så man åtminstone kunde mentalt förbereda sig på att man inte skulle få någon sömn… Den tiden är förbi.

I december flyttade det in ett ungt par (tror de är ett par men vad vet jag) i lägenheten under oss och därifrån kommer det alltid musik nu för tiden. Dålig musik dessutom. Jag hör mest basen i och för sig, men det låter som någon typ av ”umpa-umpa”-musik (hahaha, inser att det inte ger er andra en aning om vilken typ av musik det är, men jag fattar). Detta är alltså dagtid på deras normala ljudnivå. Nu var det fest och jag hörde varenda låt. Det började bra med låtar från exempelvis BWO, Alcazar och Toto, en sen började spåra ur. Jag och mannen gick och la oss runt 00.30 och då var festen i sitt esse! Efter att ha somnat in och vaknat tre-fyra ggr var festen äntligen slut – gissar att klockan då var runt 04.

Det jag och mannen funderade på var hur jobbigt det måste vara för de som bor under dessa människor! De har dessutom en liten bebis. Om jag vore dem skulle jag har ringt polisen på grannarna. Faktiskt så var det så igår att jag förväntade mig att de skulle ringa eller åtminstone gå och klaga hos grannarna så att VI kunde få sova. Eller vi, JAG, mannen somnade efter 10 sekunder precis som vanligt….

4 kommentarer leave one →
 1. 2009 Feb 21 17:59

  Jävla grannjävlar!

  Jag avskyr mina även om dom inte låter som dina. Men min nya ovanpå hasar och klampar om vartannat i sina förbakade innetofflor….och jag får araben!

  *prisar mp3n i mina öron*

  Önskar en go kväll och tyst natt.
  Kram

 2. 2009 Feb 21 20:36

  Eum.. du har inte tänkt att knacka på och de dem sänka? 😉

 3. 2009 Feb 21 20:37

  …fast jag vet hur det är. Jag är konflikträdd. Bankar bara i väggen och skriver arga brev 😛

  • 2009 Feb 21 22:48

   Hehe! Jag med! Konflikträdd alltså. Eller jag vill mer se det som förstående… Fast slutresultatet blir ju detsamma – jag ligger vaken och irriterar mig medan grannarna roar sig. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: