Hoppa till innehåll

Kedjebrev via e-post

2009 Feb 13
tags:

kedja03Kedjebrev via sin e-post får jag hela tiden. Jag brukar ignorera alla utom de jag får från min mamma. Till mamma svarar jag för att jag vill uppmuntra att hon överhuvudtaget går in och kollar sin e-post och skickar e-post. I övrigt kastar jag alla dessa dumma, dryga och ofta fåniga kedjebrev. Ända tills idag. Det här var ju faktiskt lite småkul. Sarkasm kan vi väl aldrig få för mycket av, eller?

”Kära vänner!

Nu när 2008 är slut, vill jag bara tacka er för alla e-mail jag fått under året.

Tack till vem det nu var som skickade mig informationen om råttlort i limmet på kuverten. Tack vare den, måste jag nu använda en våt trasa var gång jag skall klistra igen ett brev. Av samma anledning måste jag tvätta varje brev jag ska öppna.

Jag har nu heller inga besparingar mer då jag har sänt allt till den sjuka flickan (Penny Brown) som ligger för döden på sjukhuset för 1 387 258: e gången. Jag har absolut inga pengar kvar… men det kommer att ändra sig så snart jag mottager de 50.000 kr Microsoft ska skicka mig för att ha deltagit i deras speciella e-mailprogram. Eller från bankagenten i Nigeria som vill dela 7 miljoner $ med mig, som blev efterlämnat av en avlägsen släkting som dog i en trafikolycka.

Jag behöver inte heller bekymra mig för min själ, då jag har 363 214 änglar Som vakar över mig och St. Helena som uppfyller alla mina önskningar.

Jag använder inte längre cancerframkallande deodoranter, trots att jag stinker som en gnu en varm, fuktig dag.

Tack vare er har jag lärt mig att mina böner bara blir hörda om jag vidarebefordrar min e-mail till minst 7 personer inom 5 minuter.
Tack vare er oro dricker jag inte längre Coca Cola eftersom det kan rensa kalken ur en toalett.
Jag kan inte längre fylla bensin i bilen utan att hålla ögonen på om en seriemördare kravlar in i baksätet medan jag tanker.. Jag svarar inte på sms., då det kan kosta mig 25.000 att svara några särskilda nummer.
Tack vare ett strålande råd kan jag inte en gång plocka upp en 50-kronerssedel som jag tappade i parkeringshuset eftersom det säkert ligger ett sexmonster under bilen, färdig att gripa tag i mina ben.

Om du inte sänder detta mail till minst 144.000 personer inom de närmaste 70 minuterna, kommer en stor duva med diarré att landa på ditt huvud kl. 17 i eftermiddag, och loppor från 12 kameler kommer att invadera din rygg och förorsaka en hårig röv.

Förresten… en sydamerikansk student har efter långa studier upptäckt att bara människor med låg IQ som sällan har sex, alltid läser sina e-mail med handen på musen. Det är inte lönt att flytta den nu… det är redan för sent 😉

Ha det gott allesammans!”

Det här är alltså mitt snabba och effektiva sätt att nå ut till 144 000 personer inom de närmaste 70 minuterna, om ni inte redan förstått det.
Å det där med att ha handen på musen – ja vad ska jag säga? Vart ska jag annars ha handen om INTE på musen (vilken mus jag menar får ni dock aldrig veta…)

One Comment leave one →
  1. 2009 Feb 14 23:44

    Det här ”snor” jag genast och kopierar in till alla mail kamrater!!!

    Tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: