Hoppa till innehåll

Petra Mede?

2009 Feb 08

”Vem sjutton är Petra Mede?” tänkte jag när jag såg henne igår som programledare för Melodifestivalen. Jag hade allvarligt talat aldrig hört talas om henne eller sett henne förr! Jag föstår att det säger en del om mig när jag nu läst kommentarer från Aftonbladets läsare att ”varför ska hon ska vara med överallt?

Jag blev väldigt road av henne igår på Melodifestivalen i alla fall. Jag är enligt Aftonbladets mycket seriösa gallup i minoritet, men det struntar jag i. Hennes humor är helt i stil med min. Jag gillar en komiker som kan dra inövade skämt och ändå få dom att låta… eh, inövade på ett så fånigt sätt att det blir kul utan att vara töntig… Eeeh… Jaja, jag skrattade i alla fall och sa till mannen att äntligen har SVT hittat formen för Melodifestivalen!

Förut har alla deltävlingar varit så förutsägbara och jag gillar årets variant där man inte kan säga i förväg att den och den vinner. Nu kan vi inte det, dels för att reglerna är lite lagom krångliga, dels för att det sitter med en jury och bestämmer samt att svenska folkets smak är uppenbart uppdelat i olika riktningar (hallå – af Ugglas direkt till Globen, hur f-n gick det till?!)

Jag gillar upplägget. Jag gillar Petra Mede (u go girl!). Jag gillar Melodifestivalen. Jag gillar oförutsägbarhet. Jag gillar nytänkande. Jag gillar!! 🙂

One Comment leave one →
  1. 2009 Feb 09 12:50

    Hahaha…..jag håller med. Vad fan hände när Ugglas gick raka vägen till final!???
    Var är svenska folkets musiksmak egentligen?
    Mamma Mia alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: