Hoppa till innehåll

Jobba

2009 Jan 21

Jag tror att jag just blivit lurad av mitt eget jobb.

En kille ringde och sa att han var från mitt jobb och att han fått svår migrän och undrade om jag kunde jobba. Inget konstigt med detta. Grejen är att personen som ringde känner jag och det lät inte som han. Inte ens som han med svår migrän. Till saken hör att vi alltid jobbar själva första timmen och idag var både han och butikschefen där, och om man har svår migrän går man väl inte till jobbet om det redan är någon där som öppnar? Den killen som han sa att han var har dessutom mitt tfnnummer i sin telefon så varför skulle han då ringa från butikschefens mobil?

Däremot brukar butikschefens chef dyka upp innan öppning ibland. Jag har inte kunnat hoppa in så mycket på sistone p.g.a alla förbannade tentor och omtentor, så jag tror att den där överchefen ringde för att kolla om jag skulle ställa upp… Jag sa först nej, sen sa  jag att jag kunde på eftermiddagen. Då frågar den jag pratar med butikschefen om det går bra med mig som inhoppare idag. En sjuk person med migrän frågar väl inte sånt, då är man väl bara glad att man fått nån som kan hoppa in så man själv får gå hem…? Hur eller hur, den person som någon sa sig vara skulle definitivt inte fråga det.

Det slog mig efter vi lagt på att jag saknar nycklar så jag kan inte stänga. Jag smsade butikschefen och frågade hur länge jag skulle jobba och förklarade det här med nycklarna. Jag fick inget svar. Ju mer jag tänkte på det hela och allt som inte stämde blev jag så himla irriterad och efter en stund skickade jag sms till butiskchefen igen om att han kunde hälsa överchefen att han skulle sluta ljuga, han suger ändå på det… Gissa om jag fick svar snabbt. Svaret blev ”Du stänger. Vad?” Jag svarade: ”OK, du fixar fram nycklar?”. Har inte fått svar på det sista.

Gissar att jag får kicken snart… Muckar man med överheten brukar det inte dröja så länge. Det här företaget jag jobbar för är helt sajko! Men jag antar att jag ska vara glad att jag har ett jobb… Eller inte…

2 kommentarer leave one →
 1. 2009 Jan 21 11:33

  Eh…?? Vadå Twilight Zone på nå vis…

  • 2009 Jan 21 14:46

   Eller hur! Det jobbiga när sånt här händer är att jag först är så säker på att jag har rätt (så klart!). Sen ju längre dagen går får jag för mig att jag bara är paranoid och att jag läser in saker mellan raderna som inte finns där. Men oftast, när jag kan se tillbaka, så har jag haft rätt, men bara inte fått veta att jag haft rätt förrän långt senare. Vilket ju ger en känsla hos mig att jag alltid har fel… Gaaaaaah!!!

   Förvirrad någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: