Hoppa till innehåll

Mens och Yrsel

2009 Jan 09

Nu äcklas väl en del så ni som inte tål menstruationsprat kan direkt dra nån annanstans!

Min biologi är exakt lika inkonsekvent som mitt psyke. Ena gången hinner det ”bara” gå 5 veckor mellan mens och andra gånger kan det gå upp till 9 veckor. Nu hör i och för sig inte 9 veckor till vanligheterna utan är ett slags rekord, men allt mellan 6-8 veckor är ändå ett normal-läge. Väldigt konstigt!

Just nu går jag runt med yrsel och diverse svaga pms-känningar. Jag vet inte var yrseln kommer ifrån, det är ett nytt fenomen, men jag gissar att allt är menscykelns fel. Eller den icke-befintliga menscykeln är nog mer rätt uttryckt.

Läste i en tråd på internet att det är fler som har problem med yrsel vid menstruation, så jag är åtminstone inte ensam. Men oförstående är jag fortfarande…

3 kommentarer leave one →
 1. 2009 Jan 10 12:33

  Kan damen vara i klimakteriet måntro? Jag tappade mensen redan som 40åring, så jag var tidigt i klimakteriet. Det var så det började för mig, konstig menscykel, massor med mens en gång, och ingenting andra gången, och den kom som den hade lust. Yrseln lika så, men den tror jag berodde på mitt mentala tillstånd, var ju helt slut. Ibland undrar jag om jag stressade fram klimakteriet själv, har alltid haft ett snabbt inre liv och stor oro inför allt.

  Ha de!

  • 2009 Jan 10 13:08

   OJ!
   Hoppas inte, jag har precis passerat 30. Det låter väl lite väl tidigt?! Eller ?
   Jag har i och för sig också stressat mig genom livet. Hade bråttom att bli stor, om du förstår vad jag menar. Sen att jag lever ut mina tonårsfasoner nu som trettioåring behöver vi ju inte gå in på…! 😀

 2. 2009 Jan 10 14:10

  Gudars! Jag skrattar ihjäl mig! 🙂 Ja, då kan det inte vara det! Dagens glädjefnatt detta! Har bråkat med en människa idag, och jag bangade ur och blev som en tonåring, fräste som en ilsken katt, och tänkte i mitt stilla sinne att det finns gott om människor med härskarteknik, som tror de är totalt felfria, och sem törs jag inte säga vad jag tänkte mer. Jag är inte helt utan skuld, men jag tänker drista mig och säga att hon började, och hon var riktigt korkad. Så detta behövde jag!

  Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: