Hoppa till innehåll

Virrigt nyår

2009 Jan 01

Tidigare idag träffade mannen och jag MrP som har allvarliga kärleksbekymmer. Han vill inte att vi lägger oss i. Det verkar på MrP som att han tycker att det är ok att vi bryr oss men det är inte ok att vi är nyfikna. En ganska spännande gränsdragning från hans sida kan jag tycka. När ska jag veta om han anser att jag ställer en fråga för att jag bryr mig eller för att jag är nyfiken? Hopplöst fall. Kanske bättre att inte fråga MrP någonting alls…?

Mannen och jag försökte senare på dagen fira nyår med min MrsM som har allvarliga kärleksbekymmer. Det gick bättre än väntat. Riktigt trevligt till och med, bland annat innehållande mycket god mat och dryck!

Mannen och jag bor i Kosmos lägenhet, Kosmos själv är ute och reser i världen delvis på grund av allvarliga kärleksbekymmer. Han flydde verkligheten och drog till värmen. Jag kan inte säga att jag tycker det är en dålig ide. En rejäl resa borde nog alla med brustna hjärtan eller brustna drömmar unna sig.

Nyår må ha potential att vara en kul kväll men den är verkligen inte kärlekens högtid. Efter årets firande känns nyårshelgen väldans överreklamerad till och med.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: