Hoppa till innehåll

Nyår fixat

2008 Dec 22
tags:

Nu är det bestämt!

Vi åker till min hemort/byhåla över nyår. Jag lyckades övertyga släkten om att ge bensinpengar i julklapp till oss i stället för prylar (som vi oftast inte behöver).
Nu känns det lite bättre i alla fall.

Mannen får visserligen fortfarande köra hela vägen själv (eftersom jag inte har körkort) men nu är vi nere så många dagar att han hinner vila upp sig innan det är dags att åka hem igen.

Om jag lyckas planera riktigt bra hinner jag kanske till och med åka och träffa pappa och hans nya livspartner. Men jag gör inga löften där. Det är så svårt med pappa. Han verkar inte bry sig det minsta om jag finns eller inte. Jag intalar mig att han bryr sig men bara har svårt att visa det. Men känslan han sänder ut till mig är ”visst, kom du, men det gör inget om du struntar i det”. Å andra sidan kanske han också har adhd (eftersom jag borde ha fått det nånstansifrån) så hans signaler kan vara felvisande, PLUS att jag säkert feltolkar det mesta eftersom jag faktiskt har adhd.

Hur, eller hur, först ska jag till djupa skogarna i norr och fira jul. Lovar inte att min blogg kommer uppdateras på länge… Nånting kommer nog, men inte så ofta… Men så blir det väl för alla så här års!:-)

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: