Hoppa till innehåll

Yihaa!

2008 Dec 11
tags: ,

Jag tror faktiskt att jag klarade tentan igår.
Det känns så himla gott att (kanske) vara i fas studierna.

Nu har jag bara en gammal släp-tenta från första året kvar (en släptenta får man ha, eller hur?). Den har jag planer på att plocka i sommar, så den är ”bordlagd”. Jag har i och för sig ett tentaresultat kvar att få reda på, men jag känner på mig att det kommer vara ett positivt resultat där.

Just nu känner jag mig precis lika duktig som de andra i klassen – om inte snäppet bättre till och med! 🙂

2 kommentarer leave one →
 1. 2008 Dec 11 17:10

  fan… hur länge får man ligga efter med tentor eg, är det olika? hos oss verkar det som att man inte får ha ngn från termin ett kvar när man börjar termin tre.

  Svar:
  Hoppsan! Ingen aning! Jag gissar att jag måste ta den där släptentan innan det är dags för delkurs 2 av samma kurs, men jag har inte kollat upp det. Vi söker nya kurser för varje termin, fast det är ett program och jag har fått godkänt för nästa termin i alla fall… (Vilket är min termin 4). Nu blir jag lite nojjig här. Får ta och kolla upp ”detta hära” efter helgen… 😯

 2. 2008 Dec 13 10:21

  Du fixade det, trots pisstankarna dagen innan! Jag följer ditt studerande, och du inspirerar mig. Kanske jag lyckas ta tag i mina studier innan jag börjar bli för gammal. Det är så svårt med koncentrationen, och den verkar bara bli sämre och sämre ju äldre jag blir. Jag kämpar på och jag gör vågen för dig! Jag hejar på dig under tiden jag väntar på egna krafter, ja, det kommer jag göra ändå. Heja på dig alltså!

  Ha en underbar helg!

  Svar:
  Tack för att du hejar på mig. Det behöver jag verkligen!
  Vad gäller dina studier så säger jag bara – kan man verkligen bli för gammal för studier? Jag tycker inte det.
  Dessutom tror jag på ordspråket ”vill man så går det”. Med det inte sagt att det är enkelt, för det är det inte, och särskilt inte för sådana underbara personer som dig och mig och andra bokstavsbarn. Men det går.
  Det går sakta, kringelikrokigt och i uppförsbacke. Men det går! 🙂
  Jag tror på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: