Hoppa till innehåll

Världens ”bästaste” man!

2008 Dec 02
tags: ,

Honom är jag gift med!

Igår, och dagen innan det, och dagen innan det, hade jag en värdelös dag när allt kändes skit och jag funderade allvarligt på om det inte var dags att börja medicinera mot depression igen. Men idag mår jag bra. Tack vare världens bästaste man!

Han pratade med mig länge på telefon igår fast han egentligen inte har tid med sånt, han sa ingenting om att han borde jobba eller att jag störde eller andra undanflykter, utan lyssnade verkligen! Nu låter det som om han aldrig gör det annars, med problemet är snarare att jag är ovan vid att någon vill lyssna. I min familj lyssnade man till en viss gräns, tills man hade annat man behövde ta tag i, om ni förstår. Och jag var sällan klar då, så det hela slutade med att jag slutade prata om hur jag mår, vad jag känner och annat som tjejer i allmännhet är väldigt bra på att prata om. Så när världens bästaste man ibland frågar mig hur jag mår eller vad det är som tynger mig eller om det hänt något särskilt blir min hjärna blank och jag säger: Nää, allt är bra, det har inte hänt något, jag är nog bara lite låg… Hjärnan har på något sätt stänkt av sig innan jag ens hinner börja förklara.

Men igår hände det något, jag försökte verkligen hitta kärnan till varför jag mådde dåligt. Jag hittade den inte, i och för sig, eller kanske, men jag fick i alla fall chansen att berätta om mina funderingar och mådde bättre av det.

När världens bästaste man väl kom hem från jobbet sa han åt mig att ta på mig ytterkläderna för nu skulle jag få köpa ljusslingor och julblommor och vad jag ville, så jag kunde göra julmysigt hemma. Han själv gillar inte sånt, men han gjorde det ändå för han vet att jag blir alldeles barnsligt lyrisk av alla ljus och röda tyger… Så vi åkte och nu är det fint här hemma må ni tro! Det hände så mycket här igår kväll, jag tror inte jag varit så aktiv på flera dagar som jag var i går kväll! 😀

Nu är livsglädjen i alla fall på återtågande, hemmet är fint, skolan börjar ordna till sig och livet ter sig lite ljusare idag än igår. Jag är tillbaks på banan igen! -YES!!!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: