Hoppa till innehåll

O-fas

2008 Dec 01
tags: ,

Gnaget i själen är fortfarande kvar… Blir inte av med det riktigt. Har till och med börjat träna för jag trodde att det kunde vara överskottsenergi eller rastlöshet. Men det verkar inte så. Något är fel. Något stämmer inte i mitt känsloliv men jag kan inte komma på vad det är. Antaligen är det bara vanlig otålighet. Den brukar strula med min hjärna emellanåt.

Jag är otålig över att skolan ”aldrig” tar slut, att mitt liv på sätt och vis är på paus. Jag trodde verkligen att jag skulle ha hus och barn och hela paketet i den här åldern. Tanken på att det antagligen kommer ta 3 år till innan vi kommer igång med den biten stressar mig oerhört. Samtidigt är jag kluven när det gäller många saker som hör ihop med den bilden. Jag vet inte vart jag vill bo, vet inte ens i vilket land! Jag vet inte om jag är kapabel till att ta hand om barn, jag har alltid drömt om att göra karriär – hur får jag ihop det med familjebildandet när jag inte vill att mina barn ska fostras av dagis eller liknande? Min arbetsmarknad är i störst i Stockholm, jag kommer aldrig ha råd att köpa hus i Stockholm, knappt ens en lägenhet. Alltså blir det pendling och vara borta hemifrån 12 timmar om dagen. Var får barn plats i den bilden?

Jag känner mig så totalt i ofas i livet.

2 kommentarer leave one →
 1. 2008 Dec 03 10:50

  Den där oron man inte kan beskriva riktigt… åh vad jag känner igen den. Nu har den, peppar peppar, varit lugn ett tag men den dör liksom aldrig.

  Däremot förtränger jag stress om hus och flytt till sen, jag orkar och hinner inte ha det nu.

 2. Tommie permalink
  2008 Dec 10 11:19

  Bra blogg!

  Svar:
  Tack Tommie!
  Vad kul att du gillar den! Välkommen och framför allt – Välkommen tillbaka igen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: