Hoppa till innehåll

Reklam-frustration

2008 Nov 05

Såg en bilreklam för en kvart sen. Missade såklart vad det var för bilmärke, tror det var Volkswagen, men modellen… Jösses, ingen aning!

Nej, jag ska inte köpa bil. Jag har ju inte ens körkort! Grejen jag hakade upp mig på var att det var en bra låt i reklamen som jag bestämde mig för att jag skulle ha som ringsignal i mobilen. Jag har jättesvårt att hitta en signal jag trivs med men den här var perfekt början på! Men så hittar jag inte vad den heter, eftersom jag inte vet vilken modell och inte ens är säker på märket.

För första gången i mitt liv sitter jag alltså på helspänn under alla reklampauser för att vara beredd när rätt reklam börjar. Jag flippar till och med mellan kanalerna för att se så många reklamklipp som möjligt!

Jösses, telefonen ringde så nu har jag pratat bort säkert tre reklampauser. Det här kommer jag nog inte få svar på ikväll. Attans också. Imorgon kommer jag ha glömt min briljanta idé, ju!

Grrrrrr…..

2 kommentarer leave one →
  1. 2008 Nov 06 18:28

    hahaha, berätta vilken låt å det när du hittar! 🙂

  2. 2008 Nov 06 19:31

    will do, letar fortfarande. Verkar som om reklamjäveln inte går på alla kanaler heller. Varför göra det enkelt för mig? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: