Hoppa till innehåll

Skogen och snön

2008 Nov 01

Japp, sitter i hus i skogen och ser ut över härliga snövidder. Det är så härligt att få miljöombyte ibland och slippa all betong och asfalt.

Vi har haft underbart väder och varit ute och pulsat i snö med en lånad hundvalp, eller njae, snarare tonårshund. Vild och vacker vovve med en blick som säger ”se mig, lek med mig, älska mig!” Den blicken funkar kanon på mig och jag gör allt den ber mig om. 😉

Just nu sitter jag och surfar på datorn samtidigt som jag tittar på Disneychannel. Känns nästan som jul med all snö och så disney på det…. I år har jag bestämt mig för att gilla julen. Mitt vuxna ”jag hatar julen” ska bort, bort, bort!

Jag har en bra dag idag som ni märker, jag mår alltid bra av förändring. Det är rutiner som knäcker mig, när livet blir för mycket: vakna, äta, plugga/jobba, äta, sova, vakna, äta, plugga/jobba, äta, sova, osv.

Nu ska jag njuta lite av Disneychannel och en tecknad film som handlar om en föräldrarlös flicka, två små möss, krokodiler och nån diamant. Det här är grejer ser ni! 😀

One Comment leave one →
  1. Mille permalink
    2008 Nov 01 19:35

    Det är härligt med snö bara man slipper skotta den! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: