Hoppa till innehåll

Ooooh, min första blog-utmaning!

2008 Okt 28

Blev utmanad av VilketDravel. Det här blir kul! I alla fall för mig…

Berätta 7 saker om dig själv:

1) Jag är rädd för sländor. Japp, totalt ofarliga insekter får mig helt ur balans. Mina kompisar brukar skratta åt mig, tack så mycket.

2) Jag vill egentligen ha kort hår. Men jag har långt förstås, jag är ju tjej. Plus att jag ser ut som fan  i kort hår (en liten detalj som inte brukar bekymra mig då det gäller kläder, men hår – det är ju heligt). Men tjejer med kort hår ger ett tuffare och självsäkrare intryck, som jag ser det (alltså tjejer, med snygga korta frisyrer, inte tanter med tantfrisyrer). Jag vill också verka tuff och självsäker.

3) Jag älskar min man. Ok kanske ingen jättestor hemlighet, men det brukar vara lite provocerande att säga att man är lyckligt gift, att man inte vill ha sex med andra, att man är nöjd i tvåsamhetens ”fängelse”. Men det är jag. Han är mitt allt, min stöttepelare, mina bästa kompis. När jag blev ihop med den här mannen förstod jag för första gången att förhållanden kan vara en positiv erfarenhet, att man kan stötta varandra och älska varandra och samtidigt respektera varandras olikheter.

hmmm tre saker…. det här var svårare än jag trott..

4) Jag har en dampkatt. Han får spatt flera ggr om dagen, blir arg när han inte får som han vill, har ingen uthållighet och han pratar hela tiden. Går inte få tyst på honom. Han gillar att klättra på tvättställningen och lägga sig och håra ner alla rena kläder. Då blir jag jättearg. Då blir han jätteroad och tror att vi ska busa. Damp, helt enkelt. Det är bra att han passar in i familjen 😉

5) Ok, jag är ledsen vilketdravel, men jag gillar också snorkråkor. Där kom det, tänkte inte skriva samma som du men vad sjutton. Jag petar ju näsan som kvällshobby, När jag sitter i soffan och tittar på tv. Och det går utför. Förut torkade jag av kråkorna på en pappersbit, men nu är jag för bekväm för att hämta papper så jag torkar av dom på strumporna, på undersidan av foten. Till mitt försvar petar jag bara i näsan hemma, när jag tror att ingen ser.

6) Jag hatar mitt extrajobb men är bra kompis med mig chef. Känner mig som en falsk hagga varje gång vi pratar jobb och hon tror att jag är såååå exalterad. Ganska nyanställd är jag, innan sommaren, och jag borde tycka att det är spännande. Men jag tycker bara det är såååå tråkigt. Jag bli less innan jag ens kommer dit… Om jag fick bestämma skulle jag slutat nyss, men min man säger att jag inte får sluta förrän jag hittat nåt annat att göra istället, och det makes sense… Så jag pinar på.

7) Jag fiser. Aaah, det är en underbar grej att fisa. Det bästa är när de låter högt! Jag gör det bara hemma, så jag antar att det är därför jag trivs hemma så bra, för att jag kan fisa då. Haha, ingen fin flicka här inte. Ibland kan jag drömma mig bort till en värld där man får fisa vart man än är. Där vill jag bo! 😀

Jaha, det var mina 7 grejer… Kommer säkert ångra att jag skrev hälften av dom, men vad sjutton, allt är sanning. Varför hymla…

Nu skulle jag också skicka utmaningen vidare till 7 stycken:
Dampas
Addanna
TantVass
TantRasch

BippoQueer

Nä, jag kände nog inte till så många ännu, om jag hittar 2 till så länkar jag till dom vid senare tillfälle.

3 kommentarer leave one →
 1. 2008 Okt 28 14:54

  jag kletar väl också av dem på strumporna ibland. CONFESSION! Oh my god. :S:S Ja. Papersbitar å sånt. Javisst. sen kögglar jag ihop dem. som ett kuvert. men det räknar jag inte som att kleta. kleta gför man på väggar å sånt. n’är jag var liten kletade jag av mig under skrivbordet men det har jag slutat med…

  punkt två: jag vill med! varannan dag. men min kille säger att tjejer i kort hår är jätteoattraktivt. :O smaken är som baken.

  fisar är skitroliga men tyvärr fiser jag alldeles för sällan. min tarm är glad, verkar det som. kul det då.

 2. 2008 Okt 28 15:16

  TACK för utmaningen – jag hakar genast på!
  (men nu finns inte många fler att utmana tror jag… tänker… jag känner inte till så jättemånga). 😀

Trackbacks

 1. JIPPI!! Jag fick en utmaning av ADHDbrain! « AddAnna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: