Hoppa till innehåll

Hög irritationsnivå

2008 Okt 24

Bråka inte med mig idag säger jag bara!

Jag har irriterat mig på allt och alla idag, i stort sett.  Mest av allt har jag irriterat mig på en människa i klassen som ingår i samma grupparbete som jag är med i. Han är helt otrolig!

Han är för det första blond, inte bara i håret utan även i huvudet och jag undrar sååå hur han kom in på ett program där det är en hyfsat hög antagningspoäng (samma fråga kan i och för sig ställas om mig med).

Dessutom har han ingen koll på sociala koder, som t ex vad som är att stå för nära, sitta för nära eller luta sig för nära. Om jag hade velat äta hans hår så hade jag väl fixat det på egen hand eller?

Sen kan han inte sitta still, myror i byxorna har fått en ny innebörd idag. Han byter stol ungefär var 20 sekund och jag vare sig skojar eller överdriver.

Hans humor går ut på ”pikar”, som exempelvis märka ord, håna någons beteende, etc. Dessa grejer kan jag ändå leva med.

Det som stör mig mest är hans igel-beteende.

Bara för att jag log åt honom för flera dagar sen (då han faktiskt lyckades säga något roligt) och gav honom 2-3 minuter av min tid så innebär inte det på långa väger att vi har connectat! Men det kan jag ju inte säga….

Anledningen till att människan bytte stol så många gånger idag är för att han först bytte stolar för att närma sig mig, men då bytte jag stol för att ta mig bort från honom. Då fick han liksom fortsätta byta stolar, men åt motsatt riktning, för att åter komma närmare mig. Om jag höll i några artiklar skulle han läsa samma över axeln på mig och då gav jag istället aritklarna till honom så han kunde läsa först, eftersom det verkade väldigt viktigt för honom att läsa dom just där och då. Jag kunde läsa dom senare så jag började med något annat. Han läste självklart inte artiklarna han fått utan följde efter mig igen och satte sig där jag satt…Gudars!!! Så där har vi hållt på sen kl 11 idag. Get a life, will you?!

Samtidigt får jag dåligt samvete över min irritation. Uppenbarligen står inte allt rätt till hos honom och han kan antagligen inte hjälpa att han är som han är och gör som han gör. Jag har verkligen försökt vara artig och trevlig mot honom tidigare, men idag funkade det inte längre. Allt han gjorde fick mig att helt tappa fattningen!

Ja, det var min dag, so far… :-/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: