Hoppa till innehåll

Ännu en tenta

2008 Okt 20
tags: ,

Hahaaaaa!

Har precis varit och skrivit en tenta igen. En tenta som jag vägrade plugga till. Gick mest till skrivningstillfället för att se hur tentan var upplagd, för att vara bättre förberedd inför min omtenta som kommer att komma. Döm om min förvåning när tentan inte ens var särskilt svår… Eller, njaeo, för mig kanske lite, just eftersom jag inte pluggat något alls, men för dom som har pluggat måste det ha varit en såååååå enkel tenta.

För min del finns det i alla fall en MÖJLIGHET att jag klarar G, och det vore guld i så fall. Jag skrev på alla frågor och förhoppningsvis har jag inte svarat fel på allt för många. Sure, chansade ju en hel del. Tänkte att jag kunde lika gärna skriva något när jag ändå pallat mig upp kl 7 imorse och cyklat genom hela stan.

Av någon anledning är det skönare, för mig, att skriva tentor när jag inte läst på eller förberett mig (det är dagens upptäckt). Då får jag inte lika stor nojja att jag inte ska klara den och jag tar det inte på så blodigt allvar. Detta är en farlig upptäckt i mitt fall. Jag brukar har svårt att motivera mig själv till att plugga i vanliga fall. Efter den här erfarenheten finns det risk för att jag helt slutar plugga. Usch!

Samtidigt så fantastiskt fånigt att så mycket av tentaskrivandet och tentaresultatet sitter i nerverna. Pluggandet i antal timmar eller antal sidor verkar ha en otroligt liten effekt i jämförelse…

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: