Hoppa till innehåll

2008.09.24 Kontroll, å dé

2008 Okt 19
tags: ,

Hade en så bra plan för dagen idag. Skulle plugga från morgon till kväll och känna mig riktigt nöjd med mig själv ikväll. Ställde klockan på 7.30 och gick upp när jag skulle – var mycket nöjd med mig själv! Åt lite frukost samtidigt som jag fipplade lite med datorn (har blivit en datanörd sen jag började plugga vid universitetet). Vid 9.30 satte jag mig med böckerna, vilket egentligen var lite för sent, men jag kunde ändå känna att jag skulle få mycket gjort om jag började då. Pluggade ordentligt fram till 11.30 och tog då en paus – vid datorn så klart! Vad ser jag då? Jo, VIRUSVARNING! Åh, nej!

Den rätta tanken hade varit ”bra, då behöver jag inte fastna vid datorn idag”, men min reaktion blev istället, ”detta måste jag fixa innan jag kan koncentrera mig nåt mer på skolan”.  Nu har jag, efter mycket suck, stånk och stön lyckats ”hela” min dator (kl är 15.45). Se så mycket sidor jag inte hann läsa idag på grund av detta! Och jag försökte verkligen med ”stopp-tricket” som andra så gärna vill att jag ska använda. Jag vet att det ibland går att stoppa impulser genom att tänka stopp, men inte det här. Jag försökte faktiskt plugga emellanåt, medan datorn låg i ett annat rum och blev uppäten av elaka virus-ormar, men jösses! Jag ville ju rädda den ju!!!

Som sagt, jag har slitit med virusormarna en massa timmar, så nu förtjänar jag så klart en paus från allt jobbigt innan jag sätter mig med tentaplugget igen. Slutsats:  Det var inte tänkt att jag skulle plugga idag. Ödet, Gud, Mother Earth eller vad man nu vill kalla det var helt emot mig. Typiskt!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: