Hoppa till innehåll

2008.09.23 Jaaaa!

2008 Okt 19
tags: ,

Idag fick jag min första kommentar på mitt bloggande. Vad kul att andra läser vad jag skrivit!  Blir lite fnissig och fånig och mitt ego ramlar genast iväg och ska skriva artiklar och böcker, sluta plugga och säga upp sig från jobbet. Jag behöver inte gå i skolan eller jobba, jag kan skriva!

Eller, vänta, hur vad det nu… Aha, en kommentar… Kanske ska lugna mig lite med mina stora planer och plugga klart och jobba kvar och allt. Åh tänk på den dåliga självdisciplinen, eller jag har massor av självdisciplin – jag väljer bara att ignorera min inre slavdrivare med tanken: Jag har faktiskt annat jag måste göra! Som att fastna vid tv:n eller vid datorn, ta en fika med kompisar, göra en fläta i håret… u name it!

Nu är det i alla fall så att skolan har börjat igen och tenta-ångesten är tillbaka. Innan jag fick veta att jag var en bokstavspersonligthet var jag lite nojjig vid tillfällen som tentamen, nu är jag jättenojjig!!! Förut tänkte jag att om jag bara pluggade tillräckligt hårt så skulle det gå, nu har jag hamnat i en dålig tankesnurra som säger att det inte spelar nån roll hur hårt jag pluggar för min kapacitet är likt förbaskat begränsad! Jag får inte fast lika mycket info som alla andra, och om jag mot förmodan lyckas få det hittar infon ändå inte fram till mig vid rätt tillfälle. Grrrrrrr!

Men, men, på-att-igen, SKAM den som ger sig!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: