Hoppa till innehåll

2008.08.04 Rädd för kvinnor

2008 Okt 19

Jag har upptäckt att jag är rädd för kvinnor, framförallt sådana jag inte känner eller bara känner lite grand. Detta är en ganska intressant upptäckt då jag på är kvinna själv och borde kunna räkna ut exakt hur de funkar och tänker. Rädslan kommer som en smygande liten klump i magen när jag till exempel ska på någon tjejfest eller liknande händelser. Så fånigt samtidigt, vad är det värsta som kan hända? Att de ska slå ner mig? Knappast troligt. Snacka skit om mig? Ganska troligt, men frågan är om det egentligen gör mig något. Skratta åt mig? Kanske, men knappast troligt, vi är ju inte direkt några skitungar längre, vi vet hur man sköter sig civilicerat… Väl…..?

Den här upptäckten kommer inte vid helt bra tillfälle då jag precis bestämt mig för att börja sälja Mary Kays produkter vid sidan om mina studier. Denna nya sysselsättning kräver av mig att jag ska ringa till kända och okända kvinnor, be dem vara värdinnor för en kväll där jag kommer hem till dom för att visa produkterna och vara allmännt trevlig. Varje dag är jag på gång att ringa telefonnummer för att sätta igång, och varje dag fegar jag ur…! Tänker sen att: ”Imorgon – då är jag redo!”

Samtidigt blir jag frustrerad över mig själv. Andra som är värre personligheter än jag klarar det ju, jag funderar för mycket, känner efter för mycket, osv. Om jag bara var helt omedveten istället så skulle detta fungera så mycket lättare för mig.

Det ska bli spännnande och se var det här slutar någonstans…!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: