Hoppa till innehåll

2008.03.25 Ingen adhd på semestern

2008 Okt 19
tags:

Har just varit på solsemester med en kompis och jag måste säga att min egen övertygelse om att jag har ADHD har fått sig en känga. Om en människa har ADHD – vore det då inte omöjligt för denne att ligga stilla i en solstol i 7 dagar i sträck? Borde jag inte fåt nippran av att ligga stilla och istället velat hitta på en massa annat? Sure, jag hade radio på hela tiden och avbrott kom av bad och lunchätande, men ändå…?!

I alla fall var det väldigt skönt och väldigt välbehövligt  med en paus från verkligheten. Under semestern glömde jag allt vad struktur, normalitet och ansträngningar heter. Jag tog det lugnt, solade, sov ut, åt på helt galna tider och drack alkohol så det stod härliga till. Vet ni vad? Mitt liv blev inte sämre för det!!! Snarare bättre.

Ok, jag förstår väl kanske på nån nivå att strukturer är bra i vardagen, men fy sjutton vad skönt att slippa tänka på det emellanåt.

Har dessutom hört att ADHD ska bli skäl att inte få ta körkort den 1 maj. CP-beslut, för min del eftersom jag inte tagit nåt körkort ännu men tänkte göra det snart… Fattar inte hur de kan ta ett så generellt beslut. ADHD har ju massor av olika nivåer. En person med mild form är inte ett dugg farlig i trafiken medan de med grövre form är livsfarliga! Som sagt – CP-beslut!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: