Hoppa till innehåll

2007.11.29 Plugga, å dé

2008 Okt 19

Borde plugga egentligen. Har tenta snart. Men som vanligt gör jag allt utom att plugga. Tror i och för sig inte att ADHD påverkar så mycket, för alla jag känner gör likadant. Men i och med att jag alltid gör så här när jag ska göra tråkiga saker blir jag antagligen mer förbannad på mig själv.

Hatar Tentor. Kan inte fokusera. Hjärnan tycker det är roligare att titta på vad tentaväktarna gör, eller vad tjejen framför gör med håret, eller vad killen bredvid gör av sin prilla… Sen tittar jag på provet en stund för att inse att min hjärna gör mycket starkt motstånd mot att plocka fram den kunskap jag behöver just då. Fråga mig några timmar senare och jag kan allt – innerst inne. Bara inte just då när jag borde…

Jag klarade förra tentan, kände mig mycket väl förberedd, men tog bara knappt G. Känns som att vad ska jag plugga för, sätter ju ändå inte mer än ”knappt G”. Pluggar jag lite får jag samma resultat som om jag pluggar mycket. Mycket frustrerande.

Jaja, gör väl ett tappert försök med pluggandet igen. Det kanske funkar bättre nu när jag fått den här bloggidén ur huvudet. Kanske.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: